Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Salah για τα γκολ του, την United και τη φετινή σεζόν

Ο Salah για τα γκολ του, την United και τη φετινή σεζόν

Ο Mohamed Salah ενόψει της μεγάλης σημερινής αναμέτρησης κόντρα στη Manchester United μίλησε για τα φετινά του 20 τέρματα, τη δύσκολη φετινή σεζόν που διανύουν οι Reds και τον αγώνα του Old Trafford.

Ο Αιγύπτιος για τα φετινά του γκολ είχε να πει:

“ Είμαι περήφανος που σκοράρω γκολ για μια ομάδα, όπως η Liverpool. Τα ρεκόρ που κάνω στην Premier League είναι τεράστιας σημασίας για εμένα και με κάνουν να αισθάνομαι περήφανος. ”

“ Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και να πετύχω περισσότερα για την ομάδα και για τον εαυτό μου. Τα γκολ όμως δεν είναι μόνο για εμένα, είναι για όλους τους συμπαίκτες μου. Προσπαθούν και εκείνοι να με βοηθούν συνεχώς, δίνοντας μου την μπάλα όταν είμαι σε καλή θέση για γκολ, οπότε θέλω να ευχαριστήσω και εκείνους. Αποτελούν και εκείνοι μεγάλο μέρος της επιτυχίας. ”

Για το αν μπορεί να κερδίσει ξανά το Χρυσό Παπούτσι:

“ Ίσως! Νομίζω όμως πως ο κύριος στόχος μου και της ομάδας, είναι η κατάληψη της τέταρτης θέσης και η έξοδος στο Champions League. Αυτός είναι ο βασικός και το πιο σημαντικό. ”

Γιατί η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε καλά:

“ Λοιπόν, δεν θέλω να δώσω δικαιολογίες, αλλά νομίζω ότι ξεκινήσαμε τη σεζόν πολύ καλά και μετά είχαμε κάποιους τραυματισμούς, όμως καταφέραμε να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια. Αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. ”

“ Δεν θέλω να ασκήσω κριτική, όμως θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Ήμασταν άτυχοι, οπότε ας τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στη συνέχεια ας σκεφτούμε να κερδίσουμε ξανά την Premier League την επόμενη σεζόν. ”

Τι πήγε λάθος φέτος:

“ Δεν γνωρίζω. Νομίζω ότι ίσως επειδή μετά το παιχνίδι με την Crystal Palace αρχίσαμε να φέρνουμε ισοπαλίες και να χάνουμε μερικούς πόντους και ίσως μερικοί παίκτες έχασαν την εμπιστοσύνη τους στο να σημειώσουν γκολ ή κάτι τέτοιο. ”

“ Δεν θέλω όμως να εννοήσω τίποτα κακό για τους συμπαίκτες μου, απλά λέω ότι ίσως αυτό θα μπορούσε να είναι μέρος του λόγου. Νομίζω όμως ότι είναι μέρος του παιχνιδιού: χάνεις μια ευκαιρία και απλά πρέπει να συνεχίσεις και να συνεχίσεις για την επόμενη ευκαιρία [και] να έχεις την νοοτροπία ότι πρόκειται να σκοράρεις, αν το κάνεις αυτό, τότε το γκολ θα έρθει. “

“ Νομίζω ότι σε μερικά παιχνίδια, έχουμε την πίεση ότι πρέπει να κερδίσουμε και νομίζω ότι αυτό μας επηρεάζει. ”

Αν οι παίκτες έχουν συζητήσει για τις ήττες και τις βαθμολογικές απώλειες:

“ Ναι, είχαμε μερικές συναντήσεις και μιλήσαμε για όλα. Μερικοί από τους αρχηγούς μίλησαν για την κατάσταση και για όλα, αλλά αυτό είναι κάτι ιδιωτικό. Δεν μπορώ να το αποκαλύψω εδώ! ”

“ Είμαστε συμπαίκτες και είμαστε επίσης καλοί φίλοι. Είμαστε μια ομάδα, οπότε νομίζω ότι η σχέση μεταξύ όλων μας είναι καλή. Μπορώ να πω ότι οι παίκτες εδώ είναι πολύ ταπεινοί και πολύ καλοί, οπότε νομίζω ότι είμαστε μια ωραία ομάδα. ”

Για την σημασία του σημερινού αγώνα:

“ Είναι ένα πραγματικά μεγάλο παιχνίδι, το οποίο περιμένει όλος ο κόσμος. Νομίζω πως σημαίνει πολλά και για την Manchester United, καθώς θέλει να μας νικήσει για να μας κόψει το Champions League. Το καταλαβαίνω αυτό, όμως εμείς έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο. ”

“ Θέλουμε να παίξουμε στο Champions League και αυτό αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμάς. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα και θα δούμε τι θα συμβεί. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια και λατρεύω να αγωνίζομαι σε αυτό. ”

Ο Mo Salah θέλει να σκοράρει ξανά στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com